Aloittaminen

Voit aloittaa taekwondoharrastuksen osallistumalla peruskurssille. Seuramme järjestää peruskurssin keväällä ja syksyllä.

Ilmoittaudu tästä peruskurssille.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä treenaaminen maksaa?

Harrastusmaksu on 100 €/vuosi tai 60 €/6 kk. Peruskurssin hinta on 60 € (kesto noin 4kk). Lisäksi kaikki aikuiset hankkivat Turun liikuntatoimen kulkuranneekkeen (8 €), jonka lataus maksaa 20 € / 10 käyntikertaa. Ensimmäiset 2vk voit kokeilla veloituksetta.

Minkä ikäisille treenit sopivat?

Junioriryhmämme on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille. Yläkouluikäisten on kuitenkin mahdollista treenata myös aikuisten ryhmässä. Ohjaajat keskustelevat nuorten kanssa vaihtoehdoista, ja molemmissa ryhmissä voi käydä kokeilemassa.

Aikuisten ryhmässä treenaa varsin monipuolinen kattaus harrastajia nuorista varttuneempiin, joten kaikki mahtuvat varmasti mukaan!

Millaiset treenivarusteet tarvitsen peruskurssille?

Peruskurssille treenivaatteiksi sopii t-paita ja shortsit/verkkarit. Treenamme paljain jaloin. Korut ja kellot eivät kuulu treeneihin, jätäthän ne pukuhuoneeseen. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

Lisäksi tarvitset pienen pyyhkeen, jotta voit pestä jalat ennen treenejä. Ota mukaan myös sukat tai sisäkäyttöön sopivat sandaalit, jotta vastapestyt jalat pysyvät puhtaina kulkiessasi pukuhuoneesta treenimatolle.

Seuran kautta voit halutessasi hankkia valkoisen taekwondopuvun jo peruskurssin aikana.

Kuinka monta kertaa viikossa pitää treenata pysyäkseen ryhmän mukana?

Meillä jokainen treenaa omalla tasollaan, joten myös treenimäärä on jokaisen harrastajan itse päätettävissä. Eri treeneissä on kuitenkin hiukan erilaisia painopisteitä, joten kehittyäksesi takewondon kaikilla osa-alueilla, on hyvä osallistua erilaisiin treeneihin. Junioriharrastajien osalta pyrimme järjestämään niin, että kerran viikossakin treenaaminen riittää monipuoliseen kehittymiseen. Ottelusta erityisesti kiinnostuneille suosittelemme lisäksi säännöllistä osallistumista ottelutreeneihin.

Olen harrastanut taekwondoa monta vuotta sitten. Miten voisin aloittaa uudestaan?

Taekwondon voi aina aloittaa uudestaan, tervetuloa mukaan! Voimme miettiä kanssasi mikä on juuri sinun kohdallasi paras tapa palata lajin pariin, mutta useimmiten helpointa on tulla mukaan ensimmäisellä kerralla perustekniikkatreeneihin ja sen jälkeen myös potkutreeneihin. Tekniikat muistuvat kyllä mieleen nopeasti, ja ensimmäiset kerrat voit tutustua treeneihimme maksutta. Laita meille viestiä info@turuntaekwondo.fi niin mietitään yhdessä!

Olen harrastanut taekwondoa toisessa seurassa, olisiko mahdollista tulla tutustumaan treeneihin?

Tottakai, otamme mielellämme uusia harrastajia mukaan! Voit tulla maksutta tutustumaan treeneihimme muutaman kerran. Laita meille viestiä info@turuntaekwondo.fi, niin voidaan sopia tutustumistreenit.

Onko seuran kautta mahdollista osallistua kilpailuihin?

Valmennamme kilpailemisesta kiinnostuneita harrastajia ottelussa, sekä junioriryhmässä, että aikuisryhmässä. Jos kilpaileminen kiinnostaa, kannattaa asia ottaa puheeksi ohjaajan kanssa. Kilpailemisesta kiinnostuneille suosittelemme säännöllisiä ottelutreenejä, ja kilpaileminen aloitetaan aloittelijoiden sarjassa, vyöarvosta riippumatta.

Onko ottelutreenit tarkoitettu vain kilpailijoille?

Ei. Ottelutreenit on tarkoitettu kaikille harrastajille. Ottelutreeneihin voi osallistua heti peruskurssin jälkeen, ja ottelua voi harjoitella mainiosti myös harrastusmielessä. Ottelutreeneille on nimetty oma paikkansa treeniohjelmaan siksi, että ottelusta erityisesti kiinnostuneet harrastajat saisivat säännöllistä otteluharjoittelua.